Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Matovičov hrdina odchádza

.eugen Korda .názory

Lukáš Kyselica po prevalení škandálu, že bol tajným agentom Vojenského spravodajstva a zároveň neváhal kandidovať za hnutie OĽaNO, odchádza z postu štátneho tajomníka ministerstva vnútra. To vraj aj napriek tomu, že má dôveru predsedu vlády.

Eugen Korda

bývalý policajt, potom agent Vojenského spravodajstva pôsobiaci v utajení aj v čase kandidatúry za OĽaNO v parlamentných voľbách, ktoré ho vystrelili do pozície štátneho tajomníka ministerstva vnútra, Lukáš Kyselica, odchádza. Na svojej FB stránke to s bombastickým titulkom „Hrdina odchádza“ oznámil Igor Matovič. 

Tak sa pozrime na to, prečo tento, volajme ho „Hrdina“, musí zo svojej funkcie odísť, dokonca aj potom, ako mu z neznámych dôvodov, len 24 hodín pred tým vyslovili dôveru premiér a minister obrany. Pán „Hrdina“ jednoznačne porušil zákon, keď ako príslušník ozbrojených síl SR a pracovník vojenskej tajnej služby vyvíjal politickú činnosť, čo mu zákon zakazuje. A ešte za to bral z ministerstva obrany plat. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite