Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Fico musí mať z Matoviča radosť

.eugen Korda .názory

V túto upršanú sobotu, keď sa v centrále strany Smer-SD koná trápny rekonštrukčný snem tejto kedysi sebavedomej a pyšnej strany, nemohol dostať ponížený a do kúta zahnaný Robert Fico lepší darček ako správu, že ten, kto ho porazil, je podvodník.

Eugen Korda

od chvíle, keď vyšlo najavo, že Igor Matovič pri svojich štúdiách bohapusto klamal a podvádzal, mu hocikto z opozície bude môcť otĺkať o hlavu, aby odstúpil a radšej zaliezol do kúta, kde by mohol v pokoji plakať nad svojou zničenou povesťou.  

A čo horšie, budú hovoriť pravdu. Nepochybne sa na tejto mediálnej poprave zúčastní aj Robert Fico. Jednoducho si to nenechá ujsť a počas jeho odvolávania v parlamente mu to dá  poriadne„vyžrať“, presne tak ako to kedysi robil s veľkou radosťou práve Matovič. 

Poriadne ho nakopú aj iní lídri opozície. Čo na tom, že ich povesť nie je o nič lepšia, čo na tom, že za ich vládnutím zostala zničená krajina, k prasknutiu nafúknuté bankové kontá oligarchov a zdevastovaná morálka.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite