Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Hlas Petra Pellegriniho nás má presvedčiť, že už je iným politikom

.eugen Korda .názory

Petra Pellegriniho novinári, teda ich veľká časť, doslova žerie. Je milý, odpovie na každú otázku. No, jednoducho paráda.

Eugen Korda

bývalý Ficov stranícky kamarát sa usmieva a dobre ukrýva všetko, čo by ho mohlo usvedčiť z toho, že to, čo verejnosť vidí, je v podstate len dobre nacvičené divadlo a jemu ide len a len o jedno. Udržať sa v horných poschodiach politiky a časom si opäť sadnúť na tú stoličku, ktorá mu po vražde Martiny a Jána tak zachutila. Chcieť byť opäť predsedom vlády je legitímnym cieľom. To zahmlievanie a zľahčovanie minulosti je však dosť nechutným podvodom a sprosté kalkulovanie s krátkou pamäťou voliča. 

Peter Pellegrini sa hrdo hlási k svojmu pôsobeniu v Smere. On síce pripúšťa, že sa stali aj „nejaké chyby“, ale jedným dychom dodáva, že sa udialo aj mnoho dobrých vecí. Ani raz však nespomenul a ani náhodou nepripustil svoju účasť na totálnej devastácii štátu, rozvrate financií, morálky, súdnictva, prokuratúry a krytí hochštaplerov a zlodejov. 

On už vraj nie je ten Pellegrini, ktorý mlčal a pri všetkom aktívne asistoval. On je dnes ten, kto si z celého srdca želá, aby sme na všetko zabudli a keď príde čas, tak mu dali svoj hlas.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite