Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Korona v mojej hlave a na Úrade vlády SR

.eugen Korda .názory

Pondelok. O niekoľko minút sa na Úrade vlády SR začne slávnostné podpísanie memoranda medzi vládou a bankami. Kvetinová výzdoba má zdôrazniť význam tohoto kroku.

Eugen Korda

zopár úradníkov pobehuje bez rúšok po miestnosti, v ktorej sa pravidelne konajú tlačové konferencie. Mnohí z novinárov bez rúšok na tvári čakajú na príchod premiéra, ministra financií a bankárov.  

Držia ich v ruke či ledabolo prevesené okolo krku. Jeden z kolegov žartuje, že on už tú „hnusobu“ má určite za sebou, že nákazu pravdepodobne prekonal, tak načo by si mal znepríjemňovať život. Až keď mu poviem, že by to mohol urobiť pre tých, ktorí ešte imunitu nezískali a sú starí, napríklad ako ja, tak si ju nasadí na tvár. Medzitým vychádzajú v médiách správy o stúpajúcom počte nakazených v Srbsku, Česku a v Bulharsku, kde opäť zavádzajú sprísnené opatrenia a nosenie rúšok. 

Dokonca sa začína hovoriť o nástupe druhej vlny. Slovensko oznamuje, že v nedeľu identifikovalo jedného nakazeného. Super, hovorím si, a až potom si všimnem, že testovali 41 ľudí. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite