Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Igor Matovič by mal vo vlastnom záujme konečne konať

.eugen Korda .názory

Veľmi si želám, aby vláda Igora Matoviča splnila všetko, čo jej politici ešte ako súčasť opozície sľubovali v predvolebnej kampani a čo po voľbách spečatili programovým vyhlásením vlády. Aj keby splnila len polovicu tých sľubov, bolo by to pre Slovensko dobré a Igor Matovič by si zaslúžil úctu a rešpekt.

Eugen Korda

lenže vidíme, ako mu pomaly dochádza dych a kormidlo nenápadne, ale nezadržateľne preberajú ľudia, ktorých politické ciele ani zďaleka nekorešpondujú s jeho predvolebnými sľubmi a vládnymi záväzkami. 

Deň čo deň sa na verejnosť dostávajú informácie, ktoré by nemali znepokojovať len súdnu a všímavú verejnosť, ale hlavne predsedu vlády Igora Matoviča. Do mnohých funkcií sa v netransparentných výberových konaniach začínajú presadzovať bezcharakterné indivíduá, ktoré verne slúžili predchádzajúcej mafiánskej vláde. Ich najdôležitejšou kvalifikáciou bola bezhraničná lojalita aj za cenu vedomého krytia podvodov a rozkrádačiek, na ktorých sa často aktívne podieľali aj oni. 

Matovičov najvernejší spojenec a miláčik Boris Kollár obsadil kľúčové ekonomické ministerstvá.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite