Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Peťo píše Robovi

.eugen Korda .názory

Dúfam len, že na Slovensku ešte platí listové tajomstvo a nikoho nenapadne túto obálku rozlepiť.

Eugen Korda

milý Robo,

viem, asi si odo mňa nečakal, že sa takto utrhnem. Nič v zlom, ale inak sa nedá. Som Ti síce za veľa dobrých vecí, ktoré ma v živote postretli, zaviazaný, ale treba si uvedomiť, že nič netrvá večne. Ani moja vďačnosť. Uznaj, celé roky som Ti verne stál po boku. Ani raz som Ťa verejne nekritizoval. Stál som pri mnohých rozhodnutiach, ktoré nasmerovali stovky miliónov eur do vreciek našich zakladateľov. 

Vždy som bol presvedčený, že to tak má byť. Nekritizoval som Ťa dokonca ani vtedy, keď sa prevalil ten „prúser“ s Kuciakom a jeho snúbenicou. Snažil som sa to do poslednej chvíle žehliť. Veď som sa aj nejaký čas toho Gašpara snažil udržať v kresle, ale uznaj, nedalo sa. Bol strašne „prefláknutý“. Ani tie Tvoje milostné avantúry s Troškovou mi neprekážali. Naopak, musím uznať, že máš celkom dobrý vkus, aj keď ona nie je zrovna „moja šálka kávy“. No, čo už! Každý sme nejaký. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite