Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

.týždeň Eugena Kordu: O dobrom eštebákovi a hlúpom exministrovi

.eugen Korda .názory ..týždeň

Len pár hodín po napísaní tohto textu sa obec Štrba po intervencii ministra životného prostredia vraj rozhodla zmeniť plány a na Štrbskom plese nezačne s masívnou výstavbou. Nuž, treba len veriť, že sa im dá veriť.

Eugen Korda

o dobrom eštebákovi a hlúpom exministrovi

Účinkujú: Juraj Draxler, absolvent prestížnych univerzít, v roku 2014 s požehnaním Smeru nahradil na poste ministra školstva Petra Pellegriniho, ktorý odišiel po páde Pavla Pašku do kresla predsedu Národnej rady SR. Dnes pracuje v SAV a obdivuje eštebáka.Alojz Lorenc, plukovník ŠTB, námestník federálneho ministerstva vnútra ČSFR, právoplatne odsúdený za nelegálne skartovanie tajných dokumentov.Čo týchto dvoch ľudí spája? Vlastne nemalo by nič, ale.... pán Draxler verejne odsúdil nejakú pieseň, v ktorej si muzikanti uťahujú z Alojza Lorenca. Vraj po takýchto hudobných zoskupeniach, ktoré si trápnymi protestsongmi chcú vybudovať popularitu, po čase ani pes neštekne. Nuž, možno. Pieseň sa mu, samozrejme, nemusí páčiť. Na druhej strane presne tak, pes asi neštekne ani po ministrovi školstva, ktorý okrem poberania platu neurobil pre tento rezort nič, čo by zlepšilo jeho úroveň. Pán Draxler sa však nezastavil len pri kritike piesne a nelenil vyjadriť svoj obdiv k plukovníkovi Lorencovi.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite