Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

.týždeň Martina Mojžiša: Model je model a who is WHO

.martin Mojžiš .názory ..týždeň

V polovici marca povedal Marek Krajčí, že ak by sme sa zarúškovali, malo by to efekt ako vakcinácia. Hovoril to bez rúška a odvolával sa pritom na vynikajúce čínske skúsenosti.

Martin Mojžiš

Stručnosť je stručnosť

V strede minulého týždňa vyhlásil počet ľudí pozitívne testovaných na vírus ochorenia Covid-19 minister zdravotníctva Marek Krajčí. Uvedená skutočnosť je peknou ilustráciou toho, aké ťažké je v týchto časoch predpovedanie budúcnosti. Všetci sme si mysleli, že kým budú počty nízke, bude ich oznamovať Matovič. Očakávali sme, že ministrovi to prenechá až vtedy, keď začnú čísla nepríjemne stúpať. Nuž, ale prišiel vládou spôsobený dopravný kolaps a Matovičovi sa zrazu hodili vysoké čísla. Takže si to prehodili. V stredu oznamoval 101 nakazených z utorka Matovič, vo štvrtok 19 nakazených zo stredy Krajčí (čísla zo štvrtka ani ich oznamovateľ nie sú v piatok poobede, keď má tento text uzávierku, ešte známe). Matovičova tlačovka bola mimoriadne stručná, trvala len 38 minút. Krajčího tlačovka trvala 55 sekúnd.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite