Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Denník z karantény, deň 24. Bratislavu asi odstrihnú od zvyšku Slovenska

.eugen Korda .názory

Netrpezlivo budem čakať na dnešný podvečer. Vláda rozhodne o tom, ako budú vyzerať naše najbližšie dni.

Eugen Korda

dnes po 17:30 by sme sa mali dozvedieť, či sa Igorovi Matovičovi podarí presadiť ten jeho povestný blackout, alebo nie. V každom prípade, zdá sa, že od toho šialeného nápadu nakoniec ustúpi a v najbližších dňoch nám zakáže vychádzať na ulicu. Už to avizoval pred niekoľkými dňami.

Muž, ktorého verejnosť nejako extra nepozná, ale mala by, hovorí o tom, ako vidí opatrenia vlády a vyjadrenia Igora Matoviča. Analytik globálnych rizík Juraj Mesík je absolventom Lekárskej fakulty UK v Martine, bývalým poslancom Federálneho zhromaždenia. Zastával mnoho dôležitých postov v nevládnych inštitúciách.

Z prostredia krízového štábu na verejnosť prenikli informácie, že by sa mu to vo vláde, napriek odporu niektorých ministrov, predsa len podarilo presadiť, tak ako presadil, že poslanci sa museli „krvou“ podpísať pod koaličnú zmluvu. Tá ich však k ničomu nazaväzuje.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite