Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Denník z karantény, deň 23. Matovič: „Zuby musia počkať.“

.eugen Korda .názory

To som fakt zvedavý, koľko ľudí zláka pekné počasie, aby si vyšli do prírody nadýchať sa vírusov.

Eugen Korda

09:00 Je tu sobota a hneď po nej, ako to je zvykom, príde nedeľa. Slnko svieti a do prírody celkom určite vyštartujú hromady turisticky naladených mužov a žien. A to je chvíľa, keď sa zamýšľam nad tým, či mi práve toto chýba. Motať sa niekde, kde sa motajú aj stovky iných. Odpoveď je jednoduchá, nechýba. Tak budem radšej robiť kliky na mojej mini terase a na tom istom mieste si dobíjať na slniečku vitamín D.

Eugen Korda

Predpokladám, že ste sa poriadne zasmiali. Takto cvičí ohrozený druh. Od rána som ich „naklikoval“ 60 a do večera sa to chystám dotiahnuť na 150. Niektoré robím aj tak klasicky na zemi, ale v kvôli tejto kratučkej ukážke som si nechcel špiniť ruky a aj preto, lebo mi to ide oveľa ťažšie.

11:09 Aby som do toho nášho premiéra len nebúšil. Pozrel som si, ako išiel do fabriky, kde vyrábajú pľúcne ventilátory. Dohodol, že ich vyrobia 4-krát viac ako zvyčajne. Do konca júna ich skompletizujú 300. Super! Len mi trochu, teda dosť prekáža, že opäť neodolal a pred kamerami podpisoval s vedením spoločnosti  Chirana Stará Turá verejný prísľub, že to tak aj bude.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite