Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Denník z karantény, deň štrnásty. Konečne sa začne poriadne testovať

.eugen Korda .názory

Nápad písať si denník bol veľmi dobrý. Hlavne pre mňa, lebo mi jeho písanie vypĺňa čas a možno poteší aj vás, čitateľov .týždňa.

Eugen Korda

06:00 Večer som zaspal okolo deviatej, následkom čoho som sa zobudil na druhý deň ráno o štvrtej. Prvú vec, ktorú som urobil, bolo, že som nechal na svojich zuboch trošku popracovať kefku (zubnú, nie na šaty), mimoriadne jemným prúdom vody ošpliechal tvár, ale len tak, aby som sa veľmi nezamočil. 

Potom som si všimol váhu uloženú pod umývadlom a chcel som sa odvážiť. Nakoniec ma však premohol príšerný strach z toho, že som určite pribral, a tak som ten posledný krok na váhu neurobil. Strachopud som obrovský!

07:13 Káva vypitá. Môžem sa pustiť do ohovárania obyvateľov nášho domu. Prečo? Včera podvečer som sa na niektorých z nich poriadne nahneval. Jednoducho, niektorí ľudia sú nezodpovední a v čase tejto pandémie aj bezohľadní. Pozrite si toto kratučké video. Natočil som ho z terasy a myslím si, že dámy, ktoré dolu fajčili a ich deti šantili na trampolíne sa chovajú nezodpovedne nielen voči sebe, svojim deťom, ale i všetkým ostatným ľuďom. Milé dámy, spamätajte sa, prosím.

08:11 Prišiel mi mail, ktorý ma veľmi potešil. V prvom momente som ho ani nechcel otvoriť. Meno odosielateľa mi nič nehovorilo a mal som obavu, či tam nie je niečo, čo by mi mohlo poškodiť počítač. Nakoniec som však neodolal a neľutujem. To, čo mi v ňom naša čitateľka píše, ma veľmi potešilo.

Dobrý deň, pán Korda,

vlastne sa Vám chystám napísať od Vášho karanténneho zápisku č. 2. Dôvod je asi trochu neobvyklý.

Nie som v karanténe, som zdravotná sestra, čo žije posledných takmer 10 rokov vo Švajčiarsku a zjavne má trochu problém s plánovaním. Prečo?

V januári tohto roku som sa definitívne rozhodla, že sa chcem vrátiť na Slovensko.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite