Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Fedor Gál: Potkaniari – pokračovanie

.fedor Gál .názory

Kauza Babiš tu v Čechách iba ukazuje, že krízové riadenie spoločnosti politikmi vedie k odloženiu masiek. S tým ani geniálni marketéri nič nenarobia. Nech je toto poznanie príspevkom súčasnej pandémie koronavírusu k budúcim zmenám, ak sa ich dožijeme.

Fedor Gál

osobne sa snažím žiť tak ako predtým – čítam, píšem, pracujem, meditujem... a občas si zájdem na drink do neďalekej kaviarničky, kde si ho objednám cez okienko. To iba médiá ma zásobujú jóbovkami a blízki ľudia darovaním rúšok. 

V tomto rozpoložení som poslal kamarátovi e-mail: „Robím si ilúzie, že pandémia vyvolá v ľuďoch potrebu prehodnotiť ich prístup k životu. Zmena bola síce na spadnutie, chýbal však silný impulz. Ten je teraz tu. Otázka znie: V čom spočíva očakávaná zmena? Vo vnímaní faktu, že svet je jeden pre všetkých alebo v národoveckom izolacionizme? Vo vnímaní faktu, že naštvaní a frustrovaní ľudia rozhodnú o budúcom smerovaní spoločnosti? Vo vnímaní faktu, že ochrana životného prostredia nejde príliš dohromady s konzumerizmom? V akceptácii nových informačných a komunikačných technológií v prospech ľudstva?

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite