Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Väčšina raperov volí demokraciu, Moloch Kotlebovcov

.michal Haman .názory

Moloch prináša druhé video na podporu kandidáta od kotlebovcov. Skupina známych mien hip-hopovej scény odkazuje, že bude voliť demokraciu a vymedzuje sa voči extrémizmu.

Michal Haman

raper Moloch Vlavo podporil kotlebovcov z ĽSNS. Kvalitnejšie rapové mená podporili demokraciu. Iniciatíva @VolimDemokraciu spojila niekoľko známych raperov do jedného videa, ktoré od včera nájdeme na YouTube alebo Instagrame. 

Na videu vidíme raperov zo špičky slovenskej hip-hopovej scény ako Ego, Pil C, Vec či Strapo. Nájdete medzi nimi aj raperku a speváčku Aless, ktorá sa nedávno preslávila aj vďaka filmu o internetovej šikane, či Yakshu, šéfa hudobného vydavateľstva Fuck Them. 

Raperi odporúčajú voliť demokraticky, stoja za názorom, že rapová subkultúra bola vždy jasne vymedzená voči extrémizmu. Tento postoj sa zhoduje s tým, čo sme písali nedávno a poteší nejedného pravého fanúšika hip-hopovej scény.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite