Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Ján a Martina verili v lepšie Slovensko. Nesmieme ich sklamať

.eugen Korda .názory

Eugen Korda hovoril o odkaze Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej na zhromaždení Za slušné Slovensko v Námestove.

Eugen Korda

dnes si pripomíname tragickú udalosť. Vraždu dvoch mladých ľudí. Jána Kuciaka a Martinky Kušnírovej. Dnes už vieme, kto ich zavraždil a kto na ich smrti mal záujem. Vrahov súdia na Špecializovanom súde v Pezinku. 

Nepochybujem o tom, že ten proces je spravodlivý a páchatelia tohto ohavného zločinu budú podľa zásluh potrestaní. Lenže, a to je možno ešte dôležitejšie, treba jasne povedať, že zodpovednosť za ich smrť padá aj na plecia politikov, ktorí dopustili, že polícia, prokuratúra a súdy tu dlhé roky fungovali ako sluhovia mafiánov a oligarchov. Teraz prichádza čas, keď musíme konať my, verejnosť. Áno, aj vy v tomto krásnom meste na severe Slovenska. 

V blížiacich sa parlamentných voľbách musíme tým politikom, ktorí nesú hlavný diel viny na tom, kde sa táto krajina ocitla, vystaviť účet, zbaviť ich moci, vlády nad našimi životmi a hlavne zbaviť ich nedotknuteľnosti.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite