Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Čo nám Smer ponúka a čo nie

.eugen Korda .názory

Zdá sa, že Smer a ani SNS nemajú pred volebným finále v rukáve nič, čo by mohlo presvedčiť nejakú väčšiu masu nerozhodnutých voličov, aby išli hodiť do urien lístky s ich číslami.

Eugen Korda

a vlastne, prečo by to ľudia mali urobiť?  Veď nie je vidieť ani pokus o nejakú víziu, v ktorej by povedali, čo okrem „zodpovedného“ vládnutia chcú občanom ponúknuť. 

Produkujú len sľuby, ktorým neveria už ani oni a masívnu volebnú korupciu za peniaze všetkých daňových poplatníkov. Ešte aj tá mimoriadna schôdza, ktorú v panike zvolali, bude výstrelom do vzduchu. Ak aj na nej schvália nejaké stupídne zákony o 13. dôchodku či konci diaľničných známok, tak prezidentka ich určite nepodpíše a pravdepodobne vráti do NRSR. A to bude ich definitívny koniec, pretože o nich novozvolený parlament už nebude môcť rozhodovať. 

Výsledkom tohoto šialeného pokusu zachrániť si klesajúce preferencie bude len to, že im tie preferencie budú  klesať aj ďalej. Celkom určite ich nevrátia do hry o ďalšie vládnutie, a tak sa Robert Fico a Peter Pellegrini budú musieť uspokojiť s tým, že budú drať svoje nohavice v poslaneckých laviciach.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite