Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Prítomnosť politikov v regiónoch je ilúzia

.michal Čop .názory .hlas východu

Pohľad na Facebook politikov navodzuje pocit, akoby nerobili nič iné, len kampaňovali v regiónoch. Ľudia v regiónoch aj tak väčšinou povedia, že politici iba sedia v Bratislave.

kampaň v Snine vyzerá takto:

Od začiatku roka tu boli Alojz Hlina, Miroslav Beblavý, Michal Truban a Boris Kollár. Všetci rozdávali v uliciach letáčiky a mali nejakú menšiu akciu pre svojich podporovateľov. Beblavý okrem toho stihol pred našou nemocnicou natočiť predvolebný spot, v ktorom sninskú nemocnicu použil ako príklad jednej z najhorších nemocníc na Slovensku. To je za január a február všetko.

Čo sa týka starších dátumov, tak hlavní predstavitelia strany Za ľudí u nás boli bez Kisku koncom novembra, keď tu mali stánok na trhoch. Kotlebovci tu boli bez Kotlebu ešte v polovici novembra. Ako jediní mali míting na námestí. V ten istý deň mala malé stretnutie pre voličov aj strana SaS. A podľa toho, čo viem, tak kandidáti Smeru a SNS sa k nám ani neunúvali.

Až na výnimky tu teda všetci kandidáti boli raz, na skok, stretli zopár ľudí, možno zmobilizovali zopár skalných straníkov, spravili si fotky a utekali ďalej. A všetci v meste vieme, že drvivá väčšina z nich sa tu do najbližších volieb neukáže.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite