Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Po nás potopa. Smer zúfalo potrebuje pozornosť

.martin Vančo .názory

Ak to Smeru prejde, do volieb pôjde s jediným bodom: zaviesť školné 55-tisíc pre študentov medicíny. Aký výstižný koniec 12-ročnej éry „sociálno-demokratickej“ vlády.

Martin Vančo

na Súmračnej začali panikáriť. Sú necelé tri týždne do volieb a v kampani po nich už niekoľko týždňov ani pes neštekol. Preč sú časy, keď sa na Ficovych sexistických vtipoch nadšene zabávali plné kulturáky. Preč sú aj časy, keď bol Fico ešte schopný dirigovať a vypĺňať mediálny priestor.

Pred voľbami si verejný priestor privlastnili Kotlebovci s Matovičom. Smeru tak ostali len primitívne kampaňové videjká a demagogický poskok s číslom 11 páliaci na všetky strany svoju guľometnú paľbu facebookových postov. Aká hanba by to bola pre Fica, keby ho nakoniec jedna z týchto dvoch strán predbehla.

Ako posledný zúfalý pokus zvrátiť nezvrátiteľné tak vyznieva snaha o expresné schválenie návrhov, ktoré už aj predtým sotva obstáli v kategórii „populistické sľuby pred voľbami“.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite