Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Smer sa nezbláznil – je zúfalý

.eugen Korda .názory

Interné predvolebné prieskumy Smeru musia byť alarmujúce. Po výrokoch na adresu voličov zo zahraničia prichádza Smer s bombou, ktorá má potenciál vyhodiť štátnu kasu do povetria.

Eugen Korda

veď ako inak sa dá chápať úplne chorý a pre našu štátnu kasu nebezpečný nápad premiéra Pellegriniho zvolať mimoriadnu schôdzu a odsúhlasiť 13. dôchodky a dvojnásobné zvýšenie detských prídavkov. Pozrime sa, kto mu pri tom sekunduje? Nuž, Dankova SNS. Tá za podporu tohoto predvolebného 700 miliónového reklamného balíka peňazí vyhodených do luftu žiada zrušiť diaľničné mýto pre súkromné osoby či živnostníkov s autami do tri a pol tony. 

A k tomu pán Danko bude žiadať ešte taký malý bonus vo forme zrušenia tzv. Istanbulského dohovoru, ktorý síce neplatí, ale je to celkom dobrá a hlavne lacná mucholapka na voličov pobláznených Kuffovymi táraninami. 

A ak si do dnešného dňa niekto myslel, že Kiska straší, keď celé týždne hovorí o tom, že Smer sa pripravuje vládnuť s Kotlebovými extrémistami, tak po dnešku musí byť každému jasné, že sa exprezident nemýlil.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite