Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Smer sa hrnie do náruče extrémistov

.eugen Korda .názory

Zúfalá situácia si vynucuje zúfalé riešenia. Tie vedú k zlému koncu. Na nešťastie, sa ten koniec nebude týkať len Smeru, ale možno celého Slovenska.

Eugen Korda

predseda Smeru Robert Fico už nemá nič, čím by presvedčil voličov, ktorí opúšťajú jeho nový Smer a prechádzajú k iným stranám. Mnohí hlavne k Ľudovej strane Naše Slovensko. 

Čo na tom, že táto strana nie je ani ľudová a ešte si aj vo svojom názve  nenápadne privlastňuje celé Slovensko. „Naše Slovensko“ – náhoda? 

O výsledkoch jej vládnutia sa mohli presvedčiť obyvatelia Banskobystrickej župy v čase, keď Marián Kotleba rozdával funkcie a s tým spojené aj peniaze hlavne svojim príbuzným a kamarátom. Ak sa mu teda po voľbách, aj vďaka nezodpovednej, ale hlavne zlodejskej politike Smeru podarí ovládnuť celý štát, tak sa naozaj ten zvyšok Slovenska, ktorý nie je ich, má na čo tešiť. Lenže Robert Fico to tak nevidí. 

Vraj nie on, ale opozícia a novinári sú zodpovední za nárast extrémistov a úpadok jeho strany. Nuž, a čo robí? Samozrejme, snaží sa ten pád do priepasti zastaviť. Vraj trinásty dôchodok máme brať ako hotovú vec, lebo je to principiálna podmienka ich účasti v budúcej vláde. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite