Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Na svete niet sily, ktorá by spasila Smer

.eugen Korda .názory

Takzvaná programová konferencia strany Smer ukázala len to, že Smer žiadny program nemá a ani nikdy nemal. Rúti sa nenávratne do náručia Kotlebu.

Eugen Korda

trináste dôchodky a trináste prídavky na deti nie sú ničím iným, len smiešnym pokusom o uplácanie voličov. Ficovo vyhrážanie sa študentom medicíny, že budú musieť za štúdium platiť, ak si nejaké roky neodpracujú na Slovensku, je nielen nehorázne, ale aj hlúpe. 

Čo by takouto idiotskou legislatívou Smer dosiahol je pomerne ľahké odhadnúť. Nestalo by sa nič iné, len to, že naše lekárske fakulty by zívali prázdnotou. Väčšina chlapcov a dievčat túžiacich po povolaní lekára by skončila v blízkom zahraničí, hlavne v Českej republike. Tam by ich prijali s otvorenou náručou. Možno by však s pocitom horkosti odišli ešte ďalej od vlasti, ktorá sa k nim takto zachovala. 

Na tomto mieste treba povedať a pripomenúť, Robert Fico vždy presadzoval bezplatné zdravotníctvo a školstvo. A aký je výsledok? Upadajúce nemocnice, školstvo a strašenie budúcich študentov. Výrok o penalizácii študentov ukazuje, aký je myšlienkový svet expremiéra. Je celkom vyprázdnený, bez akejkoľvek ucelenej koncepcie, zameraný len na jednu jedinú vec – a to na seba samého.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite