Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

.týždeň Michala Oláha: Trnkov Čižnár a Kotlebov Fico

.michal Oláh .názory ..týždeň

Pravdivého vysvetlenia Trnkovho oslobodenia sa od Čižnára nedočkáme a Smer začal vo svojich falošných kampaňových videách pomáhať skôr Kotlebovi, ako sebe.

Michal Oláh

Trnkov Čižnár

Vo štvrtok konečne vypuklo Čižnárovo „peklo“ a ako sa dalo čakať, netrvalo dlho. NAKA zadržala v súvislosti s nahrávkou rozhovoru s Jánom Počiatkom bývalého generálneho prokurátora Dobroslava Trnku, na čo ho Úrad špeciálnej prokuratúry na čele so „63:0“ do 24 hodín prepustil. Špeciálny prokurátor sa rozhodol Trnkovo zločinecké dohadovanie sa nekvalifikovať ako trestný čin. Prečo? Nevieme. 

Ponúka sa vysvetlenie predvolebného divadla pre voličov. Vysvetliť by to mohol generálny prokurátor Jaromír Čižnár, ktorý však má so svojím predchodcom nadštandardný vzťah. V roku 2004 zabezpečil pri voľbe generálneho prokurátora Smerácke hlasy Trnkovi, za čo bol posunutý na krajskú prokuratúru. Dovtedy bol na okresnej. Prvé roky sa podľa svedectiev pracovníkov generálnej prokuratúry stretávali niekoľko krát týždenne z čoho môžu existovať obrazovo-zvukové záznamy s toxickou komunikáciou. Pravdivého vysvetlenia Trnkovho oslobodenia sa od Čižnára alias „obočiara“ určite nedočkáme.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite