Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Bugár má ohľadne Matoviča pravdu

.šimon Jeseňák .názory

Igorovi Matovičovi treba uznať jedno, dokáže preraziť akékoľvek dno. Je to zapríčinené tým, že politický suterén dokáže nanovo a s ľahkosťou redefinovať. Včera prekročil rubikon.

Šimon Jeseňák

predseda Most-Híd Béla Bugár v rozhovore pre .týždeň odpovedal na otázku, či pripúšťa, že by vstúpil do vlády s Igorom Matovičom nasledovné: „Nie, v tom momente, keď by som mal vládnuť s Matovičom, odídem z politiky. Matovič sedel s Kočnerom a práve v tom období mu niekto ponúkol 20 miliónov, ak položí Radičovej vládu. Rok na to padla vláda. S Matovičom nikdy. Keď ešte bola Remišová u Matoviča, tak mi povedala, že určite budeme spolupracovať. Povedal som jej, že ak by mi priložili revolver k hlave a mal by som možnosť vybrať si smrť alebo Matoviča, volím smrť“. 

V momente, keď Béla Bugár túto vetu vyslovil, som si pomyslel, že už naozaj stratil súdnosť. Nemohol som sa mýliť viac. Je paradoxom, že práve ten, ktorý išiel do vlády s Ficom a Kaliňákom, môže mať stále v niečom triezvy pohľad a pravdu. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite