Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Pán Matovič, urazili ste zakladateľa VPN, prezidentku aj pravdu

.štefan Hríb .názory

Chvíľu potom, čo prezidentka ocenila 20 osobností vrátane Petra Zajaca štátnym vyznamenaním, uverejnil šéf OĽaNO Igor Matovič status, ktorým prekročil všetky hranice normálnosti.

Štefan Hríb

igor Matovič napísal, že slovenskí prezidenti sa bránia pozrieť pravde do očí a pokračoval: „Bohužiaľ, aj dnes sme sa dozvedeli, že akýsi Peter Zajac je kľúčová osobnosť Novembra ‘89. Nuž, páni prezidenti, môžete sa snažiť akokoľvek meniť históriu, ale pre ľudí bude navždy Hrdinom Novembra človek, ktorý najviac riskoval a dodával odvahu ľuďom po celom Slovensku – Milan Kňažko, a nie nejaký kukuričný partizán“.

Toto je taká hrubá urážka jedného z kľučových zakladateľov VPN, prezidentky a pravdy o nich oboch, že sa ňou Igor Matovič zaradil medzi to najprimitívnejšie, čo sa tu vo vejernom priestore objavilo.

Lepšie Slovensko nemožno vybudovať urážkami a zlobou. Ako šéfredaktor som sa preto rozhodol, že kým sa predseda OĽaNO obom osobnostiam neospravedlní, nebudeme v .týždni uverejňovať žiadne jeho verejné vyjadrenia ani tlačové besedy.

Tento text ste mohli čítať len vďaka našim predplatiteľom. Pridajte sa k nim a predplaťte si .týždeň.

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite