Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Vaskému s Daňom sa konečne dostalo pozornosti, po ktorej vždy túžili

.eugen Korda .názory

Mal som tú „česť“ na vlastnej koži spoznať oboch – Martina Daňa aj Rudolfa Vaského. Podobne ako mnohým iným novinárom, aj mne pravidelne otravovali život.

Eugen Korda

a keby len to! Vo svojich videách šírili o mne klamstvá, špinili moju rodinu a tiež sa mi vyhrážali likvidáciou. 

Oni dvaja boli zosobnením toho, ako polícia celé roky ignorovala nielen ich protiprávnu činnosť, ale napríklad aj výroky Roberta Fica na adresu novinárov. Jeho slovník bol veru v mnohom podobným slovníku týchto dvoch pánov. 

V podstate im vlastne poskytoval akúsi verejnú legalizáciu ich vulgárneho vyjadrovania a vyhrážania sa:„Veď, keď môže predseda vlády, prečo by sme nemohli aj my?“ Oveľa viac by o tom mohla hovoriť poslankyňa Lucia Ďuriš Nicholsonová, ale aj novinárky Monika Tódová či Janka Krescanko Dibáková. 

Keď poslanec Peter Osuský bránil česť svojej manželky a Rudolfovi Vaskému vylepil zaucho, tak sa na internete strhla zúrivá debata o tom, či si to vôbec mohol dovoliť. Napísal som, že Peter Osuský sa zachoval ako chlap. 

„Martinovi Daňovi umožnilo svojimi podpismi 16 poslancov Národnej rady kandidovať v prezidentských voľbách.“

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite