Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Voľte skutočný antisystém – demokratickú opozíciu

.tomáš Madleňák .názory

V krajine, kde systém zdegradoval na unesený štát, je skutočným antisystémom proreformná, demokratická opozícia. Nie kotlebovci.

Tomáš Madleňák

expremiér Robert Fico nahral nové predvolebné video, v ktorom zosmiešňuje predstaviteľov opozície. Vystupujú v ňom ako malé neposlušné deti.

Nezaoberajme sa tým, koho a ako na videu napáda. Všimnime si radšej to, koho na videu vôbec nespomenul. Mariana Kotlebu a Štefana Harabina.

Títo predstavitelia „antisystému“ Ficovi zjavne nevadia. A to napriek tomu, že kotlebovci sú jednou z najsilnejších „opozičných“ strán. Práve oni mu pritom pred štyrmi rokmi, keď urobil z migrácie tému číslo jeden, brali hlasy.

tento systém vyhovuje Kotlebovi

Kotlebovci sa snažia profilovať ako jediná skutočná opozícia, ako antisystém. V tejto krajine sa však systémom stáva unesený štát, nie demokracia. Predstavitelia vládnej moci so závisťou a obdivom hľadia na nedemokratické režimy na juh a východ od nás.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite