Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Pán premiér, minulosť sa resetovať nedá

.eugen Korda .názory

Predseda vlády by bol asi rád, keby minulosť neexistovala alebo sa aspoň v súvislosti s ním na ňu trošku pozabudlo. Teda aspoň teraz, pred voľbami, ktoré chce vyhrať.

Eugen Korda

práve teraz sa mu tá minulosť akosi nehodí a nepasuje do obrazu usmievavého a šarmantného politika. Ten obraz si poctivo a cieľavedome buduje. Po voľbách už na na minulosti až tak veľmi závisieť nebude. 

Vyplýva to z jeho vyjadrení v televíznej relácii Na telo. Vyzval divákov, aby sa dívali na činy, ktoré vykonal ako predseda vlády a nevracali sa stále do minulosti. Reagoval tak na ataky Andreja Kisku, ktorý mu pripomenul stretnutie, na ktorom ho mali Robert Fico a Peter Pellegrini vydierať. Tam malo odznieť, že ak prezident vymenuje Roberta Fica za predsedu ustavného súdu, všetky útoky na neho ustanú. 

„Niet sa čo čudovať, že predseda vlády vyzýva verejnosť, aby ho teraz hodnotila podľa práce, ktorú odvádza v posledných mesiacoch.“

Ale nielen takéto pripomienky hriechov minulosti volebnému lídrovi Smeru prekážajú. Jeho okrídlené „padni komu padni“ ako keby sa vôbec nemalo

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite