Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Smer sa zmeniť nedokáže

.tomáš Madleňák .názory

Situácia v krajine je tak vážna, že aj strana, ktorá tu 12 rokov vládla, to hrá na zmenu. Smer sa však zmeniť nedokáže a nič na tom nezmení ani nové logo, ani vyretušovaný premiér.

Tomáš Madleňák

pamätá si ešte niekto, ako sa Robert Fico a Smer-SD po voľbách v roku 2012 snažili nasadiť novú, zmierlivejšiu tvár? Pretvarovať sa dokázali iba chvíľu, zakrátko prišla opäť neskrývaná demagógia a útoky na opozíciu či novinárov. Práve o „reštart“ vzťahov s médiami pritom Robertovi Ficovi po voľbách šlo. 

O zmierlivejšie vystupovanie sa snažil aj po vražde Jána Kuciaka. Ani to však nevydržalo. Napriek tak závažnej a tragickej udalosti sa v posledných mesiacoch Fico opäť neštíti novinárov urážať. 

Čo totiž robí Fica Ficom, je stále to isté čierno­-biele videnie sveta, v ktorom chcú všetci okrem Smeru, opozíciou počnúc a novinármi končiac, Slovensku a Slovákom iba zle.

Fico je Smer

V súčasnej situácii už aj štruktúram strany Smer-SD, prípadne ich akcionárom, došlo, že je nutná zmena komunikácie. Situácia v krajine je taká vážna, že aj strana, ktorá tu dvanásť rokov vládla, to hrá na zmenu. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite