Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Prišiel čas začať stíhať generála Jána Balciara

.eugen Korda .názory

Stala sa vlastne dobrá vec, keď polícia obvinila politika OĽaNO Jaroslava Naďa z nezákonného získavania utajovaných skutočností.

Eugen Korda

odhliadnuc od toho, že jeho rodina niekoľko dní zažívala krušné chvíle a on sám celkom určite nemal žiadnu radosť z toho, keď zistil, že sa mu tajná služba vŕtala v bankových účtoch a odpočúvala jeho telefón. Vďaka tomuto nehoráznemu konaniu štátnych orgánov sa verejnosť aspoň dozvedela, ako to u nás funguje. 

Stačí, keď nahneváte nejakého „generálika“, ktorý má vojenskú tajnú službu pod palcom a ten je schopný okamžite spustiť proces vašej kompromitácie. Obyčajnému človeku musí naskakovať husia koža už len pri pomyslení na to, ako tento systém funguje, komu slúži a kto všetko je schopný ho v mene svojich súkromných záujmov zneužiť.

„Je načase začať sa nielen pýtať, ale hlavne vyšetrovať, ako sa toto všetko mohlo stať a aký je osobný podiel Jána Balciara na tomto škandále.“

A potom je tu naša polícia, ktorá si z rúk pána generála Jána Balciara prevzala trestné oznámenie a nelenila, aby obvinila opozičného politika. To naozaj v NAKA pracujú takí idioti, že nie sú schopní kvalifikovane posúdiť, či to, čo im dodala tajná služba, má aj nejaký reálny základ? Možno, a to je horšie, idioti nie sú a pracovali na objednávku a ich cieľom bolo zavrieť ústa nepohodlnému politikovi.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite