Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Pôjde Ondrej Dostál za mreže?

.michal Oláh .názory

Podľa informácii zverejnených stranou OKS predseda tejto strany a poslanec NR SR Ondrej Dostál podal dnes na seba trestné oznámenie.

Michal Oláh

dôvodom bolo podozrenie zo spáchania trestného činu Ohrozenia utajovanej skutočnosti podľa § 319 Trestného zákona. Tohto trestného činu sa mohol dopustiť tým, že na dnešnú parlamentnú Hodinu otázok kládol  premiérovi Petrovi Pellegrinimu a ministrovi obrany Petrovi Gajdošovi otázky, týkajúce sa informácií tajných služieb o osobách, ktoré boli zapletené do kauzy otravy bývalého pracovníka ruských tajných služieb Sergeja Skripaľa v britskom Salisbury v marci 2018. Za položenie otázok súvisiacich s touto kauzou sa dnes vedie trestné stíhanie voči bezpečnostnému analytikovi Jaroslavovi Naďovi. Absurdné, však? 

To, že nám táto vládna garnitúra systematicky a dôsledne vytvára „blbú“ náladu v spoločnosti, nie je však nič prekvapujúce. Len chcú zdôrazniť, že keď im neumožníme vládnuť tak, ako sami chcú, že to bez nich nepôjde, že k nim vlastne nemáme alternatívu. Je to, samozrejme, ficovčina a lož.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite