Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Ukrižovaný Ježiš by z Mariána Kuffu radosť nemal

.eugen Korda .názory .politika

Marian Kotleba a jeho strana sa spojili s niektorými mimoparlamentnými stranami a na podobný krok sa chystajú aj so Štefanom Harabinom.

Eugen Korda

niektoré z tých strán sa definujú ako kresťanské, teda také, ktorým by láska k blížnemu mala byť samozrejmou vecou.  A predsa neváhali a spojili sa so stranou, ktorá od svojho vzniku šíri nenávisť, rasovú neznášanlivosť a zasieva do hláv ľudí odpor voči všetkému, prečo na kríži zomrel Ježiš Kristus. Je to skoro neuveriteľné, ale je to tak. 

Bývalý poslanec za OĽaNO Štefana Kuffa, ktorý je tvárou KDŽP Aliancie za Slovensko si padol do náruče s Marianom Kotlebom. Podpísali memorandum o spoločnej volebnej a povolebnej spolupráci. 

Jeho bratovi, Mariánovi Kuffovi, ktorý vybudoval úžasný azyl pre ľudí, kde pomáha opusteným ženám, alkoholikom, narkomanom a bývalým trestancom, vôbec nevadí, že sa objal s Marianom Kotlebom? Ako je možné, že kňazovi, ktorý z kancľa hovorí o láske a milosrdenstve, vôbec neprekáža spojenectvo jeho brata so zlým človekom? Naopak, podporuje ho.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite