Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Trnka s Kočnerom chceli a asi aj vydierali mnohých vplyvných ľudí

.eugen Korda .názory

Pozerám na to video a nechce sa mi veriť, že to, čo vidím, je realita, to čo počujem, skutočnosť.

Eugen Korda

generálny prokurátor Dobroslav Trnka robí Mariánovi Kočnerovi figuranta pri tom, ako spoločne inštalujú v jeho kancelárii skrytú kameru. Počujem a vidím dobre? 

Toto krátke video, na ktorom sa zločinec dohovára s jedným z najmocnejších mužov v tomto štáte, je jasnou správou o tom, kde dospela Slovenská republika. Mafián a generálny prokurátor  v miestnosti, do ktorej chodili podnikatelia, poslanci, ministri a možno aj predsedovia vlád či prezidenti hovoriť o citlivých témach, montujú skrytú kameru. Nie, to nie je nočná mora! To je realita. 

Oslávte s nami 30 rokov slobody. Bez nezávislých médií nie je slobodná žiadna krajina. Podporte nás kúpou digitálneho predplatného za výnimočnú cenu.

Muž, ktorého jedinou a hlavnou kompetenciou je slúžiť zákonu a celou váhou svojej funkcie ochraňovať zákonnosť, ruka v ruke s mafiánom pripravuje protizákonné nahrávanie ľudí, ktorí sa mu prišli zdôveriť, priniesť citlivé informácie či požiadať ho o pomoc. Od dnešného dňa je nad slnko jasné, že počas nezisteného času sa v tejto kancelárii nahrali desiatky, možno stovky kompromitujúcich materiálov. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite