Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Martina Glváča by si v Smere mali nechať

.eugen Korda .názory

Z parlamentu by mal však zmiznúť čo najskôr. A to aj napriek tomu, že určite nie je jediný poslanec, ktorý má maslo na hlave.

Eugen Korda

takých ako on, a možno aj horších, tam bude nepreberné množstvo. Celé roky sa tam množili ako jedovaté huby po výdatnom daždi. Teraz prichádza čas, keď tam treba vyvetrať. 

Tento syn arizátorov z Pezinka je skutočnou hanbou a výsmechom nášmu parlamentarizmu. Jeho zotrvanie v kresle podpredsedu Národnej rady je pľuvancom do očí všetkým občanom tohoto štátu vrátane tých, ktorí stále veria Petrovi Pellegrinimu či Robertovi Ficovi a volili a asi aj budú voliť Smer. Áno, aj im sa tento človek vysmieva a to všetko robí s podporou svojej rodnej strany. Je nepredstaviteľné, aby aj naďalej viedol zasadnutia Národnej rady a schvaľoval zákony. Musí odísť.

„Martin Glváč nie je jediný vysokopostavený politik, ktorý bude mať po voľbách čo vysvetľovať polícii.“ 

Na druhej strane by ho Smer však nemal zavrhnúť. Mal by sa za neho postaviť a nechať ho ďalej vo vysokých straníckych funkciách, tak ako to bolo doteraz. Mal by „hrdo niesť zodpovednosť“ za to, že takémuto bezcharakternému mužovi umožnil vystúpiť skoro na vrchol moci. Dokonca by ho mal postaviť na volebnú kandidátku a nie sa ho teraz zbabelo zbaviť v nádeji, že sa do volieb na všetko zabudne. 

Oslávte s nami 30 rokov slobody. Bez nezávislých médií nie je slobodná žiadna krajina. Podporte nás kúpou digitálneho predplatného za výnimočnú cenu.

Je to isté! Martin Glváč patrí do Smeru! 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite