Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Jozef Ráž skončil tam, kam už dlhé roky patrí

.eugen Korda .názory

Mal som a stále mám rád mnohé piesne od skupiny Elán. Hlavne tie staršie. Mnoho mojich priateľov vôbec nechápe prečo. Vždy mi však prekážali výroky muža, ktorý ten Elán stelesňuje.

Eugen Korda

jozef Ráž nepokryte obdivoval „alfa samca“ Vladimíra Mečiara. Stál na jeho strane aj v dobe, keď už bolo jasné, čo má tento „otec vlasti“ na svedomí. A ja som ho hájil s tým, že aspoň nie je pokrytec a na rozdiel od iných spevákov sa k tomuto mužovi hlási.

Bolo mi sympatické, že napríklad na rozdiel od Pavla Haberu, ktorý si nechal od sponzorov HZDS zaplatiť turné a vydanie platne a ktorý sa vždy vykrúcal a nebol to ochotný priznať, Ráž bol jasne čitateľný. Mal Mečiara rád, obdivoval ho a netajil sa tým. Aj o jeho podpore a obdive k Vladimírovi Putinovi som si tiež myslel svoje, ale OK – nikto nie sme bez chyby.

Lenže teraz Elán prekročil všetky hranice. Video k ich dosť nevydarenej piesni Bulvárne krysy sa končí presne v štýle popráv, ktoré svetu servírovali islamskí teroristi. Jožo Ráž a jeho hudobná skupina nechali maskovanými mužmi zadržať všetkých ľudí, ktorí im mali svojimi správami v bulvárnych časopisoch strpčovať život, navliecť im masky a postaviť ich pred popravnú čatu.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite