Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Drucker povedie stranu do náručia Smeru

.eugen Korda .názory

Dobre ušitý oblek, fešácky pristrihnuté vlasy, tichý a kultivovaný verbálny prejav, kopa prázdnych rečí a fráz. Jedným slovom totálna nuda.

Eugen Korda

tak nejako by sa dalo zhodnotiť dnešné vystúpenie Tomáša Druckera na najdlhšej a najnudnejšej tlačovej konferencii, akú som kedy zažil. Tento bývalý člen Ficovej vlády, minister zdravotníctva a potom najkratšie slúžiaci minister vnútra v dejinách celého blízkeho a vzdialeného vesmíru, desiatky minút nudne táral o tom, čo všetko jeho Dobrá voľba bude presadzovať a riešiť v prípade, že uspeje vo voľbách a stane sa súčasťou budúcej vlády.

Pomenoval všetky problémy, ktoré sužujú túto spoločnosť a vyhlásil, že odborníci, ktorí stoja za ním, sú pripravení a odhodlaní ich riešiť na spokojnosť chorých ľudí, učiteľov, penzistov, poľnohospodárov a keby sme mali nejakých aktívnych astronautov, tak by možno spomenul aj ich a dodal by, že bezpodmienečne bude treba investovať aj do medziplanetárnych letov.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite