Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

O hrozivej Monike a Ficových právnych názoroch pod psa

.martin Mojžiš .názory .týždeň

Uplynulý týždeň priniesol hrozivé svedectvo Moniky Jankovskej, Ábel Ravasz zase hodnotí politickú situáciu s hlavou v piesku a Robert Fico zase štekal na médiá.

Martin Mojžiš

opica

Každý, kto videl make-up Moniky Jankovskej na tlačovej konferencii k odstúpeniu z funkcie štátnej tajomníčky ministerstva spravodlivosti, asi bude súhlasiť s tým, že nazývať túto ženu opičkou je príkladom nepatričného používania zdrobnenín. Skutočnú hrôzu však nevyvolávala vizážou, ale tým, čo hovorila. 

Bývalá a budúca sudkyňa zaujala jasné a ostré stanovisko k policajnému vyšetrovaniu, o ktorom nemá nič vedieť a zrejme ani nevie. Neznalosť faktov ju však nijako nevyrušovala. O tom, či je policajné vyšetrovanie Mariana Kočnera a s ním spojené úkony schválené dozorovým prokurátorom svinstvo, o tom nerozhodujú v hlave Moniky Jankovskej nijaké fakty, ale len to, či sú nejakým spôsobom ohrozené Jankovskej záujmy. Monika Jankovská vydala o Monike Jankovskej ešte hrozivejšie svedectvo ako Kočnerov mobil.

pštros

Každý, kto počul splnomocnenca vlády Ábela Ravasza v rozhovore na stránke denníka SME, asi bude súhlasiť s tým, že ak pštros rozpráva s hlavou schovanou v piesku, potom slová zrejme nevychádzajú zo zobáka, ale z nejakého iného otvoru.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite