Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Musíme ísť so Smerom

.michal Oláh .názory

Oboma lídrami popieraná spolupráca medzi ĽS NS a Smerom nie je len jalovou správou uniknutou z Threemy, ale reálnou spoločenskou hrozbou. O jej závažnosti rozhodnú onedlho voliči.

Michal Oláh

robert Fico s Marianom Kotlebom, vrátane ďalších spolustraníkov z radov predsedníctva, akúkoľvek vzájomnú spoluprácu kategoricky popierajú. „Ak by to totiž bolo pravdou, som doteraz predsedom vlády,“ vyhlásil včera vo facebookovom statuse Fico. 

Ide vraj o pokus zdiskreditovať ich v čase, keď ich posledné prieskumy volebných preferencií agentúry FOCUS radia do prvej trojky najúspešnejších politických strán. 

 „On nie je v tomto sprostý... Bude vládnuť bez Mosta. S tichou podporou Kotlebu,“ napísal len osemnásť dní po vražde cez Threemu Marián Kočner Alene Zsuzsovej v súvislosti s plánmi Roberta Fica na záchranu svojej vlády. 

Zsuzsová sa ďalej Kočnera v komunikácii pýta na dôvody, prečo Marianovi Kotlebovi dôveruje: „Som vybavil, že Najvyšší súd pošle do pi... Čižnárovo podanie na zrušenie ich strany. Súd povie, že nie sú fašisti. Tak sú mi niečo dlžní,“ píše ďalej.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite