Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

LenOn to dokáže, alebo o tom, či máme krátku pamäť

.eugen Korda .názory

Ledva človek vytiahne z domu päty, je to tu! Vraj sa vráti! A nie sám!

Eugen Korda

spolu s tým bradatým sudcom vraj národu ukážu, ako sa robí tá skutočná politika. Veď hej! To by on, pán „LenOn“, v takomto vydarenom tandeme, celkom nepochybne dokázal. O tom niet najmenších pochýb. Otázkou však je, že prečo práve teraz a prečo vôbec? Veď v čase najväčšej slávy Vladimír LenOn porozdával desiatky, možno stovky fabrík svojim kamošom z HZDS, dačo im dovolil ukradnúť i z bánk a niečo z toho, len tak bokom, „kvaplo“ aj do jeho kešene. Teda „kvaplo“! Boli to miliardové kvapky. 

hlavne pomôcť Ficovi!

Dnes zavlažujú lukratívne pozemky nielen v okolí Trenčína a niekoľko z nich si našlo pokojný domov zahraničných bankách, kam ich každý týždeň v nepremokavých diplomatických kufríkoch nosila kuriérka z tajnej služby. Také to boli veru krásne časy. Aj sa dobre unášalo do zahraničia, aj sa dobre vraždilo. Nie ako teraz, keď vás za každú blbosť idú strčiť do basy. Vtedy to bolo oveľa bezpečnejšie. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite