Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

O žabe, škorpiónovi a Igorovi Matovičovi

.eugen Korda .názory

Iniciatíva Za Slušné Slovensko sa ospravedlnila Igorovi Matovičovi za svoje tvrdenie, že im odmietol uvoľniť Námestie SNP na oslavy 30. výročia Nežnej revolúcie. Nebola to pravda.

Eugen Korda

vôbec ho s takou žiadosťou neoslovili, a preto je dobre, že sa mu ospravedlnili. Urobili to, čo má urobiť každý slušný človek, keď sa dopustí takéhoto prešľapu.    

Teraz ide o to, čo urobí Igor Matovič. A on robí presne to, čo so železnou pravidelnosťou robí počas celej svojej politickej kariéry. Manipuluje verejnosť, útočí na svojich kolegov z opozície a to všetko vždy pre jednu-jedinú vec – percentá v prieskumoch a percentá vo voľbách.  Je prirodzené, že každý líder politickej strany sa snaží o čo najvyššie volebné zisky. Igor Matovič sa o to vždy usiloval niekoľkými osvedčenými spôsobmi. 

vytrvalosť a kritika

Prvým bola ostrá a vo väčšine prípadov odôvodnená kritika vládnych strán, ktoré Slovensko priviedli k morálnemu a o pár mesiacov uvidíme, že aj hospodárskemu úpadku. Neúnavne búšil do Roberta Fica. Musel čeliť polícii, prokuratúre a daňovým úradom, ktoré hľadali spôsob, ako ho zdiskreditovať a zavrieť mu ústa. Na slovo poslúchali vtedajšieho predsedu vlády, ktorému Matovič „pil krv“. 

„Matovičove výstupy sa obsahom a dĺžkou začínajú čoraz viac podobať kvákaniu Roberta Fica.“

Nemal to ľahké a na čas sa stiahol z verejného života. Jeho OĽaNO neúnavne organizovalo protesty pred Ficovým hradom s názvom Bonaparte a treba povedať, že vtedy stál na tej dobrej strane.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite