Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Andrej Danko by chcel, aby novinári udávali

.eugen Korda .názory

Mám rád Andreja Danka. Neveríte? Na rozdiel od mnohých iných politikov ma totiž skoro vždy vie prekvapiť. Zvyčajne síce nemilo, ale vie!

Eugen Korda

hovorím to preto, lebo ma prekvapil jeho reakciou na kopu hnoja, ktorú skupina farmárov z východu v sobotu ráno vysypala pred jamu, v ktorej sa budujú základy pre jeho gigantický stožiar. Akcia to bola veru blesková. Za pár sekúnd sa na zemi ocitla plná fúra kvalitného hnoja, za ktorý by mnoho záhradkárov rado zaplatilo. 

Akcia podľa farmárov splnila svoj účel. Vraj sa im podarilo upriamiť pozornosť na to, že šéf SNS sa vôbec nestará o nápravu protiprávnych činov, ktoré páchajú jeho ľudia na Ministerstve poľnohospodárstva a jemu podriadených inštitúciách. Namiesto toho, aby vplýval na ministerku Matečnú, aby urobila poriadok, tak venuje energiu a hlavne peniaze daňových poplatníkov na nezmyselné stavby. 

„Andrej Danko je teda výmyselník, ale k tomu čo tvrdí, by sa oveľa viac hodilo slovíčko klamár.“

Kancelária Národnej rady  k tomuto činu expresne vydala  oficiálne stanovisko. V ňom sa okrem iného hovorí, že som vraj vedel o tom, že farmári sa chystajú spáchať trestný čin. Mal som to teda bezodkladne oznámiť.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite