Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Novinárske impérium zasadzuje „zdrvujúci“ úder​

.eugen Korda .názory

Neveriacky čítam vyjadrenia niektorých pohoršených novinárov, ktorí museli, chudáci, do Prahy cestovať po vlastnej osi – teda s vysokou pravdepodobnosťou služobnými autami.

Eugen Korda

vraj prečo tam vládnym špeciálom odviezla zopár umelcov, a nie ich. No hrôza! Tri a pol hodiny terigania sa po diaľnici. Také niečo nám, siedmej veľmoci, naša pani prezidentka veru nemala vyviesť. My jej to teda teraz poriadne zrátame. 

Na sociálnych sieťach si to ešte viac ako prezidentka odskákala skupina Živé kvety. Reakcie odporúčam čítať len jedincom so silnými žalúdkami. 

Nuž, takto! Prezidentka Zuzana Čaputová môže na palubu lietadla zobrať, koho uzná za vhodné a nikoho do toho nič nie je. Dokonca ani nás novinárov. Koho vezie, to by nás, samozrejme, malo zaujímať v prípade, že by tam napríklad sedel mužíček, ktorého túžia jeho bývalí kumpáni z Vietnamskej komunistickej strany z nejakého dôvodu strčiť do väzenia. Alebo ak by chcela z milosrdenstva pomôcť  Ivanovi Lexovi opäť utiecť do Juhoafrickej republiky. To by bol fakt škandál a pani prezidentka by si zaslúžila, aby sme jej zasadili poriadny úder. 

„Zuzana Čaputová sa stala verejnou osobou a je namieste kritizovať ju za každé zlé rozhodnutie vždy, keď si to zaslúži.“

Ale toto? Živé kvety? Kapela, ktorá stála pri Čaputovej,  keď jej v kauze „Pezinská skládka“ išlo o krk? Takto má kapela pykať za našu urazenú samoľúbosť? A kde sme boli vtedy my? Nie všetci, ale mnohí sme sa krčili v bezpečí svojich redakcií.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite