Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Igor Matovič cynicky zneužil Zlaticu Kušnírovú

.eugen Korda .názory

Zakladateľovi „Odvážnych obyčajných kresťanov“ a šéfovi OĽaNO Igorovi Matovičovi musí poriadne tiecť do topánok. Veď inak by neurobil to, čo urobil v utorok.

Eugen Korda

pozval si na svoje vystúpenie pred Národnou radou SR matku zavraždenej Martinky Kušnírovej. Tá precestovala stovky kilometrov len preto, aby mohol v jej prítomnosti tárať o jej odvahe a vykladať, aká je to bojovníčka proti korupcii a aj o tom ako iniciovala vznik platformy Odvážnych obyčajných kresťanov. Veď niežeby si pani Zlatica Kušnírová nezasluhovala úctu. 

Verejnosť dobre vie, že je to poctivá a odvážna žena. Teda, určite to vie tá príčetná časť verejnosti. Čo si však celkom určite nezaslúži, je tento chladnokrvý  politický kalkul v podaní Igora Matoviča. V podstate ju sprosto a bez zaváhania zneužil. Verejnosť sa o tom mohla presvedčiť najneskôr v okamihu, keď oznámil, že pani Zlatica Kušnírová pozýva demokratickú opozíciu na obed. Vraj by sa tam mali dohodnúť na tom, ako poraziť Fica.  

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite