Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

.týždeň Dominika Harmana: Vrtuľníky, ktoré predsa len pristáli, popularita Druckera a nepopularita komárov

.dominik Harman .názory ..týždeň

O tom, ako kapitán Danko znova zahviezdil, o Druckerovi, ktorého hviezda svieti snáď ešte jasnejšie a komároch, ktoré nás vrátili späť do reality.

Dominik Harman

nedotankujú! 

Slovenská národná strana na čele s kapitánom Dankom ďalej bojuje s trojhlavým drakom, ktorý na seba zobral podobu NATO. V tomto konkrétnom prípade hrdinsky zabránili zosadnutiu pätici amerických vrtuľníkov na letisku v Piešťanoch. Že na tom mohlo Slovensko zarobiť, je úplne irelevantné. Veď už dávno vieme, že peňazí máme dosť. Ono je to v skutočnosti aj tak celé inak. 

Danko pri svojich návštevách Moskvy zistil, že na Slovensko z Ruska stále prúdi kontaminovaná ropa. My sme zabránením zosadnúť a dotankovať zachránili nielen americký strojový park, ale aj viacero ľudských životov. A všetko, čo si za to SNS vyslúžila, sú pľuvance liberálnych médií. To je tak, keď sa žurnalistika robí od stola a na objednávku. 

A máme tu aj výsledok, ktorý sme sa dozvedeli v piatok poobede: vrtuľníky nakoniec zosadnú. Tak to máte. Danko a spol. chceli ochrániť život a zdravie Američanov a my, prokremeľskí jastrabi, sme im v tom zabránili.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite