Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Anonym z východu píše Robertovi

.eugen Korda .názory

Do redakcie prišla kópia listu adresovaná nemenovanému Robertovi. Zverejňujeme ju bez úprav a v plnom znení.

Eugen Korda

vážený pán predseda!

Píšem Vám hlavne preto, aby ste sa nenechali znervózňovať tou babizňou Smolkovou a zopár nespokojencami, ktorých proti Vám nahuckala. Veď o čo im ide? Jednoducho sa boja o svoje korytá a válovy, ktoré ste im do regiónov vo veľkých počtoch dodali a umožnili používať a využívať. Také jednoduché to je.  A teraz, keď prežívate ťažké obdobie, keď sa Vaši neprajníci chcú zmocniť plodov Vašej dlhoročnej obetavej práce a hlavne vedenia štátu, tak teraz vyskakujú. Vraj by ste mali odstúpiť. Pýtam sa, zatiaľ sám seba, prečo by ste to mali urobiť?  

Vy, ktorý ste z Úradu vlády, v mene zachovania kontinuity vládnutia museli vyhnať mimoriadne dôležitú štátnu radkyňu a milovanú osobu, a teraz sa s ňou môžete radiť len tajne v zahraničí, si takýto necitlivý prístup od nich veru nezaslúžite. Takú veľkú obetu nikdy neurobil  ani otec vlasti a zakladateľ štátu z Trenčianských Teplíc.  Ten tam mal tiež v čase svojho panovania podobnú „poradkyňu pre všetko", a tiež mu ju tá novinárska cháska stále otĺkala o hlavu. Všetci vieme, že sa ten príbeh skončil tragicky. 

Tomu v tom Prezidentskom paláci ste pri odchode sľúbili, že sa vrátite. Slovo treba dodržať. Verím, že sa dá na Vás spoľahnúť. Tak sa určite vráťte a nedopustite, aby nám tu  zničili krásnu budúcnosť s rekreačnými poukazmi, vlakmi, obedmi zadarmo a sociálnym štátom, ktorý ste tu s takou námahou celé desaťročie budovali!

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite