Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Klamstvá kotlebovcov zabalené do kresťanstva a strachu

.michal Oláh .názory

Mnohí Bratislavčania si našli v schránkach eurovolebné noviny Naše Slovensko s bombastickou titulkou „Bojujeme o charakter Európy, rozhodujeme o budúcnosti našich detí!“.

Michal Oláh

o fašistickom charaktere kotlebovcov písať na stránkach .týždňa je zbytočné. Čitatelia ho poznajú a názoroví oponenti si nájdu desiatky dôvodov, prečo to s tými koncentrákmi, Židmi, Cigánmi a parazitmi vlastne tak nemyslia. Najnovšími nepriateľmi sú už aj tak Afričania. 

Pre niektorých obdivovateľov sú ozajstnými kresťanmi, čo sa neboja pomenovať veci pravým menom, pre iných sprvoti trochu pomýlení mladí chlapci. Pre Roberta Fica sú užitočnými idiotmi, s ktorými chce zostaviť vládu. Noviny rozoslané do našich schránok by sme mali čítať pozorne. Pochopíme ľahšie, po čom túžia státisíce Slovákov, nad ktorými nemôžeme len tak mávnuť rukou.    

Pod úvodným textom titulky novín ukázal Marián Kotleba svoje najsilnejšie eso. Rozhodnutie súdu o nezrušení ĽS NS vytlačené v tvare pečate s klamlivým nápisom „Potvrdené najvyšším súdom – Nie sme fašisti ani extrémisti!“. Úlohou Najvyššieho súdu nebolo, samozrejme, rozhodovať o tom, či je ĽS NS fašistickou stranou, ale rozhodnúť o dôkazoch predložených generálnym prokurátorom.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite