Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Remišovú čaká kompa, ktorá ju má previesť na druhý breh

.eugen Korda .názory

Odíde Veronika Remišová z OĽaNO? Ak áno, pôjde do pripravovanej strany Andreja Kisku? Ak nie, má v Matovičovom zoskupení budúcnosť? Čakajú ju ťažké rozhodnutia.

Eugen Korda

pred niekoľkými rokmi som viezol Veroniku Remišovú na natáčanie reportáže o miliónovom podvode pri výrobe kompy, ktorá bude prevážať cez umelý kanál Dunaja ľudí z okolitých obcí. Mĺkvo načúvala môjmu rozprávaniu o tom, ako sa Igor Matovič doslova hulvátskym spôsobom zbavil niekoľkých ľudí, ktorí figurovali na kandidátke OĽaNO. 

V „goriľom“ ošiali, ktorý v tom čase zachvátil celé Slovensko, chcel cynicky poslať  na detektor lži Vladimíra Palka, Fera Mikloška a Petra Zajaca – teda ľudí, ktorých bezúhonnosť bola a dodnes je nespochybniteľná. 

Videl som, že vychádzajúca hviezda Matovičovho hnutia môjmu rozprávaniu neverí a pokladá ho skôr za prejav urazeného novinára, ktorý spolu s vyššie zmienenými ľuďmi na protest proti správaniu  Igora Matoviča odišiel z kandidátky a nevie predýchať to, že OĽaNO bolo vo voľbách úspešné aj bez neho. 

„Je zrejmé, že Igor Matovič z takéhoto vývoja nemá radosť.“

Dnes sa čoraz častejšie hovorí o tom, že Veronika Remišová má vážne nezhody s Igorom Matovičom a ich spoločné pôsobenie v jednej strane je už celkom reálne nereálne.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite