Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Remišovú čaká kompa, ktorá ju má previesť na druhý breh

.eugen Korda .názory

Odíde Veronika Remišová z OĽaNO? Ak áno, pôjde do pripravovanej strany Andreja Kisku? Ak nie, má v Matovičovom zoskupení budúcnosť? Čakajú ju ťažké rozhodnutia.

Eugen Korda

pred niekoľkými rokmi som viezol Veroniku Remišovú na natáčanie reportáže o miliónovom podvode pri výrobe kompy, ktorá bude prevážať cez umelý kanál Dunaja ľudí z okolitých obcí. Mĺkvo načúvala môjmu rozprávaniu o tom, ako sa Igor Matovič doslova hulvátskym spôsobom zbavil niekoľkých ľudí, ktorí figurovali na kandidátke OĽaNO. 

V „goriľom“ ošiali, ktorý v tom čase zachvátil celé Slovensko, chcel cynicky poslať  na detektor lži Vladimíra Palka, Fera Mikloška a Petra Zajaca – teda ľudí, ktorých bezúhonnosť bola a dodnes je nespochybniteľná. 

Videl som, že vychádzajúca hviezda Matovičovho hnutia môjmu rozprávaniu neverí a pokladá ho skôr za prejav urazeného novinára, ktorý spolu s vyššie zmienenými ľuďmi na protest proti správaniu  Igora Matoviča odišiel z kandidátky a nevie predýchať to, že OĽaNO bolo vo voľbách úspešné aj bez neho. 

„Je zrejmé, že Igor Matovič z takéhoto vývoja nemá radosť.“

Dnes sa čoraz častejšie hovorí o tom, že Veronika Remišová má vážne nezhody s Igorom Matovičom a ich spoločné pôsobenie v jednej strane je už celkom reálne nereálne.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite