Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Som konzervatívec a volil som Čaputovú. Nesklamte ma, pani prezidentka

.róbert Toth .názory

Možno to nechápete, no voliť vás nebolo jednoduché.

v prvom kole som volil Františka Mikloška, pretože reprezentuje hodnoty, ktoré úprimne a hrdo zastávam—hoci som nepočítal s tým, že by mal reálnu šancu sa do druhého kola dostať. A s rovnakou rozhodnosťou som sa v druhom kole rozhodol voliť Zuzanu Čaputovú, pretože zastáva mnohé hodnoty, ktoré s ňou mám spoločné, hoci to nie sú všetky. 

Skúsim teraz hovoriť za nás, konzervatívnych voličov, a hoci je to veľmi nepresné a hrubé, pre zjednodušenie budem hovoriť na Slovensku o dvoch skupinách: liberáloch a konzervatívcoch.

možno to nechápete, no voliť vás nebolo jednoduché

Obrovské množstvo konzervatívnych voličov sa rozhodlo voliť vás, pani Čaputová. A hoci viem, že sa to pre liberálne zmýšľajúceho človeka môže zdať nepochopiteľné, musím povedať, že to pre nás naozaj nebola ľahká voľba. 

Proti Vám stál kandidát, ktorý cez stranu, ktorá ho podporovala, v podstate stelesňoval všetko, čo na Slovensku nechceme. To platí rovnako pre liberálov aj konzervatívcov. Voľba teda bola úplne jasná, nie? 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite