Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Je arcibiskup Zvolenský rád, že prezidentkou je Čaputová?

.michal Oláh .názory

Arcibiskup Zvolenský zagratuloval Zuzane Čaputovej k víťazstvu slovami: „Som rád, že voľby Zuzany Čaputovej prebehli pokojným spôsobom."

Michal Oláh

katolícke rádio Lumen v tieto dni zrazu, krátko pred obedňajším Anjel Pána, odvysielalo obšírny rozhovor s Marekom Vagovičom z Aktualit.sk o zavraždenom Jánovi Kuciakovi s jeho snúbenicou. Zdá sa, že pri hľadaní dôvodu fenoménu „Čaputová“ už aj cirkev „objavila“ túto vraždu. Popri konšpiráciách Mariána Kuffu, Štefana Harabina a niektorých nešťastných facebookových výrokoch výkonného sekretára KBS Antona Ziolkovského, voči ktorým sa predstavitelia katolíckej cirkvi nikdy neohradili, ide o významný posun za hranice vlastných radov. 

Konferencia biskupov Slovenska hlasom jej predsedu zagratulovala novej hlave štátu k zvoleniu. Verím v jej inteligenciu a nadhľad, vďaka ktorým pochopí tento politický „tanec“. Rovnako verím v

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite