Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Toxický predseda

.eugen Korda .názory

Ak to Robert Fico nevedel, tak je katastrofa, že to nevedel. A treba sa pýtať, prečo ho nikto neupozornil, že v Bezpečnostnej rade SR sedí človek s priamym napojením na mafiu.

Eugen Korda

ak to vedel, tak je to na nielen na jeho okamžitý odchod z politiky, ale hlavne na začiatok masívneho vyšetrovania, do ktorého by sa mali pustiť všetky bezpečnostné zložky štátu, polícia, prokuratúra, tajné služby. Hovorím tu aj o jeho štátnej radkyni slečne Márii Troškovej, ktorá bola dokázateľne prepojená na predstaviteľa talianskej narkomafie Antónia Vadalu. Dokonca s ním viedla čulú telefonickú komunikáciu aj počas svojho pôsobenia na Úrade vlády. Čo keď mu odovzdávala informácie intímneho charakteru, ku ktorým mala ako Ficova blízka priateľka prístup? Proti nej by tak volavka Zsuzsová bola čistou amatérkou. Či to tak bolo a čo všetko sa António Vadala od nej dozvedel, to vedia zatiaľ len vyšetrovatelia v Taliansku, ktorí majú k dispozícii stovky odpočutých telefonických rozhovorov.  

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite