Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Trápny Čižnár ohlásil pád podozrivého Šufliarskeho

.eugen Korda .názory

Odporná nájomná vražda dvoch mladých ľudí, novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martinky Kušnírovej, zmenila Slovensko. A zmenila aj nás.

Eugen Korda

dôsledné vyšetrovanie tohto zločinu dostali do rúk poctiví vyšetrovatelia, odhodlaní túto dvojnásobnú vraždu objasniť, bez ohľadu na to, kto stál či stojí v pozadí tohto zločinu. 

Občania Slovenska sa ozvali. Poriadne nahlas a do ulíc vyšli desaťtisíce slušných ľudí. Jednohlasne volali po jednej-jedinej veci – slušnom Slovensku. Postavil sa za nich prezident a vláda sa začala otriasať v základoch. Už sa ten tlak nedal vydržať. 

Už nepomáhali milióny na stolíku. Nakoniec musel odísť Robert Fico, padol Robert Kaliňák a musel sa porúčať aj policajný prezident Tibor Gašpar. Zdanlivo dobre postavený hrad chrániaci korupciu a mafiánske praktiky sa začal rúcať. 

Neprešiel prakticky ani jeden deň, aby nevyšli najavo mimoriadne znepokojujúce fakty o tom, na akých odporných mafiánskych princípoch tento štát celé roky fungoval a aké kreatúry ho mali pod kontrolou.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite